Post by degewenalto on Mar 13, 2022 2:51:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Link Animal ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Link Animal IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Link Animal 2022 version ▞▞▞
Polecamy Planet Dog Orbee-Tuff Link (8 elementów) zł
Jeśli poziomy wzrosły, dostosuj limit, ponieważ potrzebujemy czasu, aby wybrać pary, abyśmy mogli cieszyć się grą, podoba mi się, dzięki
Świetna mała gra dość wciągająca
Szkoda, że nie ma opcji, aby powtórzyć poziom, jeśli nie udało ci się za pierwszym razem, bez konieczności powrotu do poziomu 1, aby kontynuować grę.
To wyzwanie, dzięki któremu szybciej znajdziesz pary
Zmieniłem moją 3 gwiazdkę na jedną gwiazdkę. Powód, dla którego nie mogę ukończyć poziomu, zaczyna się od początku do poziomu pierwszego?! CZEMU !!!? Uwielbiałem grać w tę grę, ale nie dziękuję, że ją usunę. Przykro mi to robić.
Podoba mi się, że tablice często się zmieniają.
To fajna gra. Czasami bardzo trudne. Uwielbiam to i polecam wszystkim. Dziękuję twórcom
Na lvl 100+ gra jak oszukiwanie mnie.jak ma ukryty patern i regułę. Specjalnie na poziomie 120+ jest to jak oszustwo systemowe tylko z 1 lub 2 poprawnymi odpowiedziami. A czas trwania lvl 130+ jest zbyt szybki. Myślę, że to liczenie nie jest prawdziwe
Find all matching pairs. Funny, challenging, this is Onet game! How to play: - Connect 2 identical animals with up to 3 straight lines;
Mam 75 lat i mój refleks się poprawia
Dałbym ci 5 gwiazdek, ale był na poziomie 1410 i oglądał jedną z twoich reklam. Podczas oglądania reklam mój telefon wrócił do ekranu głównego. Kiedy wróciłem, aby w nią zagrać, wróciłem do poziomu 1. Jak mogę odzyskać moją grę? Wciąż czekam....
Reklamy są denerwujące
ocena zawartości, dla wszystkich. aplikacja zaktualizowana, 07-13-2020. wersja apk, 1.0. kategoria, łamigłówki. rozmiar pliku apk, 18m. url, Play Store
Gud
Ta gra bardzo fajna
Ekscytujący
Otwarty umysł
Animals & Veterinary Days: Zoological Fair
شعلة - درّب عقلك يومياً Образование acjd
Nie udało się zrobić głowy ani ogona tej gry - niektóre mecze działają, a inne nie... Instrukcje czytane kilka razy, ale nadal nie mają sensu
Konstrukcja do budowania Geokid Animal Links 14488042 marki Quercetti to kolorowe klocki o różnych kształtach z którymi Twoje dziecko może tworzyć
Gra przeniesie Cię do Google Play po wygraniu poziomu, a następnie do reklamy. Bardzo irytujące. Usuwam.
Najgorszy
Zabawna gra 2
Gra siana que
Raz rozwiążemy do 23 poziomu, a potem musimy zacząć od 1, który nie jest taryfą
Świetna gra. Upływa zbyt szybko. Zawsze zaczynasz od nowa.
UWIELBIAM TĘ GRĘ, ALE SIĘ PRZEŁĄCZA
W porządku
Dużo zabawy. Chciałbym, żeby była taka opcja, żeby nie mieć timera.
Link Animal Παιχνίδια παζλ qoey
Super gra
To świetna zabawa! Czasami jest to frustrujące, ponieważ nie udało się go ukończyć.