Post by degewenalto on Mar 13, 2022 2:57:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک طلای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
این بازی فوق العاده است و لطفاً لطفاً تسلاس و مزدا را اضافه کنید و بازی ها بسیار سرگرم کننده هستند و بازی های کرش بهتری دارند می توانید به روز رسانی ها را کمی سریعتر اضافه کنید ، اما به هر حال بهترین بازی اختراع شده است
لطفا انیمیشنی از بازیکنی که در ماشین را باز می کند و وارد می شود، حرکات رقص بیشتر و همچنین غیرنظامیانی که در شهر قدم می زنند اضافه کنید!!!؟
من نصب نکردم ولی از تصاویر معلومات عالی بازی هست و خیلی دیر نصب میشه حتی بازار و حتی فروشگاه اینجا
نصب نمیشه
چه اتفاقی برای حساب من افتاد؟ پول من تمام شده است اما همه ماشین های من هنوز آنجا هستند!
رفع اشکال لطفاً کسب و کار پولی را اجرا نکنید و چند نفره کار نمی کند مشکل اتاق نیست
آرشيو شبیه سازی بایگانی - موبایل روز | دانلود نرم افزار اندروید ...
این بازی خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگه این بهترین بازی در کل جهان است. من عاشق این بازی هستم. اما من به این بازی چهار ستاره می دهم زیرا مسافران هنوز نیستند. لطفا افراد فنی olzhass این خواهش من از همه شماست که لطفاً مسافران را تنظیم کنید لطفاً و اگر مشکلی ندارید لطفاً یک bmw به من بدهید. i8 در بازی 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Jogos de Matemática-Aprenda a Adicionar e Subtrair Educativo por
بسیار سرگرم کننده است، اما اگر هیدرولیک داشته باشید و زمانی که خارج از ماشین هستید، سرعت آن شخص بهتر است
Car Parking Multiplayer Симулационни xtor
Car Parking Multiplayer Szimulációs játékok rbl
بازی عالی است اما تنها چیزی که من یک گوشی جدید گرفتم و نمی توانم دوباره وارد حساب کاربری خود شوم با تمام پیشرفت آن
به درد نمی خوره 😠😠😠😠🔥🔥🔥🔥🔥😩😩😩😩
پاسخ دهید عاليه من يد 🚊🚎🚃🚎🚇🚆🚈🚃🚐🚝🚎🚒🚔🚗🚙🏍🚛🏍🚜🏍🚛🏛
جامعه این بازی بسیار سمی است، همه افراد بدجنس هستند. همچنین یک اشکال وجود دارد که در آن هنگام معامله، ماشینی دریافت نمی کنید که 4 بار برای من اتفاق افتاده و محدودیت های من را از بین برده است. هنگامی که به بالا بروید، سطوح سخت می شود سطوح سفر کامیون
بازی خوبی است فقط بازیکنان تک نفره زیادی وجود ندارد
من عاشق این بازی هستم همه بازیکنان چگونه نسخه هک بازی دیگر سرگرم کننده نیست رفع مشکل هکرها به 5 ستاره
Car Parking Multiplayer Szimulációs játékok spu
از یه سری به بعد دیگه نمیشه اینترنتی بازی کرد
Car Parking Multiplayer Simulator bnw
مقهلنقوحاثح
عالی خیلی خوبه ولی ماشین های خوبش گرونه من همتونم بخرم لطفا سازندگان خیلی نمی کنن ممنون
Car Parking Multiplayer Simulator cdbf
لطفا رانندگی دست راست و گیربکس دستی را مانند زمان های گذشته اضافه کنید
نسبش نکن هک می کند من نسب کردم پدید می گوشی خوا موش شد و دی که باز نشد و یک گوشی جدید خریدم گفتم به همه بگم که نسب نکن 😵😵💔💔
چه مدت طول می کشد تا این مشکل رفع شود. من حتی برای خرید یک کارت SD رفتم که فکر می کردم مشکل این فضاست. بیا پسر
حتعحژعخزع 🤡🤡🤡🤡🤡🤡 😘😅😗😗
اگه بازی خوبی مخواین اینو نصب کنید وعایییییییییی هستش دست سازندش درد نکنه بازی خیلی خوبیه😍😘😘❤️♥️♦️
این یک بازی خوب است، اما دلیل آن است که من به 1 ستاره امتیاز می دهم زیرا گرافیک واقعاً بد است
. .سلام من امیراد هستم و برای بینه شدن من نسخه بازی را نطوانستم پیدا کنم
سلام من علی هستم بازی خوبی من هنوز بازیش نکردم ولی از روی عکساش نگاه کردم به نظر بازیش خوبه برای همین ۴ ستاره بهش دادم.
چرت
عالی فقط یکمی لگ داره
بازی شما هنوز عقب افتاده است مثل 💩من بازی را دوست دارم فقط به روز رسانی ها برای آنها نیست من نمی توانم از پس هزینه ارتقا بروم چون به جای پول آن را به طلا تغییر دادید و من از آن متنفرم اما هنوز هم وقتی می توانم از بازی لذت می برم
آپدیت جدید بازی را بسیار کند کرده است، من با حداکثر گرافیک بدون مشکل بازی می کنم اما اکنون حتی روی پایین ترین ست گرافیکی هم اجرا نمی شود.ngs.
به روز رسانی های جدید سرویس تاکسی را از دسترس خارج می کند.. دیگر سرگرم کننده ای برای انجام این بازی نیست..