Post by degewenalto on Mar 13, 2022 3:00:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol Rescue World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol Rescue World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar pulu artırır ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol Rescue World 2022 version ▞▞▞
Təəccüblüdür, uşaqlarım onu sevirlər
Böyüklər kimi oynamaq və anlamaq çətindir.
Bu proqramı bəyənirəm, amma çox deyil. Mən artıq oynayıram amma yenə davam edəcək Deyəcəyəm ki, bu oyunu oynama, ona nifrət edəcəksən, amma qardaşım bu proqramı həqiqətən sevir, niyə bilmirəm, amma sadəcə onu sevir.😁😁
Oyun heyrətamiz və faydalıdır
Mən sürəndə pis sağa gedir ona görə yalnız 1☆😠
Pat’ Patrouille à la rescousse Grand public kxp
Mən bunu 2 baha qiymətləndirirəm, çünki mən yalnız təqib və səma almışam
Mənim nəvəm bu oyun proqramını SEVİR - "Paw Patrol" onun sevimli cizgi filmlərindən biridir!
hətta 3 yaşlı oğlan üçün əla oyun
Bütün balaları əlavə edin, lənət olsun, mən ona everest tuck və ella kimi üç ulduz verə bilərəm və bu üçü də əlavə edin və mən fove ulduz verəcəyəm
Mən yeni bir tablet aldım və hər şeyi onun Rubble və Everstdən başqa bütün balaları üzərində köçürə bilmirəm. Playstore-a daxil oldum və təkliflərimi göstərmir.
Gözəl oyun!!!! Kiçik bacım bunu sevir.. lakin bəzi paketlərin qiyməti playstation mağazasında pəncə patrul almaqdan bahadır!! Çox bahalı, lakin ümumilikdə yaxşı oyun.
Qara ekrandan başqa heç nə almasaydım yaxşı olardı
İşləyirdi, sonra dayandı, buna görə məyus oldum. 👎👎👎
Oyunu bəyəndim və bu maraqlı və heyrətamiz idi. Mən timepass axtarıram və bu yalnız vaxt keçidi üçündür. Möhtəşəm 😀
Vivek
MƏN BU OYUNU SEVİRƏM VƏ OYNAMAĞI SEVİRƏM
Mən ağ ekranda ilişib qalıram, hətta oyunu oynamağa belə nail olmamışam, bu pisdir!!!!
Uşağım bunu sevir, həmişə oynayır 🤩 amma bala alanda problem olur və onun pulu var ona görə alır ki, əlavə edir pls əlavəni oxuya bilərsiniz😇🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 🙏🏽🙏🏽🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Yeməyi düzəldəndə yaxşı olar ki, 5 ulduz olsun.
Yeri boşaltsam belə, oyunu endirməyə icazə verməyəcəyəm, zəhmət olmasa düzəldin.
Bu qədər reklam və proqram alışlarında bu qədər çox olmasaydı, gözəl oyun olardı 🎮🎮
Bu, ən yaxşı şeydir
Böyüklərin əylənməsi üçün kifayət qədər yaxşıdır
Bu, uşaqlar üçün ən yaxşı oyundur, indi necə kömək etmək və bir dərs öyrənməkdir ki, uşaqlar belə olsun ......
♡♡♡♡♡♡◇◇◇◇◇♡ və daha yaxşı başa düşmək üçün daha yaxşı iş görməliyəm.
Bu daha çox bala var, belə ki, necə kifayət qədər pul saxlamaq olacaq
Əgər uşağınızın yeni əlavə edilmiş dino dünyasında onlara sahib olmasını istəyirsinizsə, bütün balaları yenidən almağa hazır olun. Məncə, valideynlərin təkrar-təkrar pul ödəməsini gözləmək gülüncdür. Niyə balaları köçürmədilər? Nə məyusluq.
Bu, əla oyundur, lakin yalnız Chase və Skye deyil, bütün balalar mövcud olsaydı, daha yaxşı olardı. Bunu nəzərə alın. Bütün balalardan istifadə edə bilsək, bu oyunu daha yaxşı edərdi.
Oyun aldım və yeni telefonda alışı bərpa edə bilmədim.
Bu bir növ darıxdırıcıdır, lakin 1,2 sinif kimi uşaqlar həzz ala bilərlər
2 yaşındakı uşağım üçün hər şey qaydasındadır, lakin bir personajın kilidini açmaq və hələ də reklamları görmək üçün 6,99 dollar ödəməyə razı deyiləm. Bunu ödənişli oyuna çevirin. Bütün simvollar və 0 reklam üçün birdəfəlik 6,99 dollar ödəməkdən məmnun olaram.Mənim 2 yaşındakı uşağım personajları almağınızdan xoşlanmır, öz sözləri ilə desək, “Mənim pulum yoxdur” və düzünü desəm, mən oyunu 6,99 dollara düz qiymətə alırdım, lakin hər dəfə 1 personaj üçün deyil.
Təkrarlanan o qədər kiçik və darıxdırıcı səviyyələr var idi ki... Bunu gözləmirdim....😑
Oyun donmağa davam edir və sonra incimiş uşağım var
PAW Patrol Rescue World Gündelik yiz
Açılan səhifədən sonra yüklənməyəcək. Uşağım sadəcə bir qara ekran alır. Mən oyunu sildim və yenidən yüklədim və hələ də işləməyəcək. Skye və chase-dən başqa hər kəsi qeyd etmək lazım deyil, pula başa gəlir... oyunda səhvlər və qəzalar baş verir. Arpa işləyir.
Heyrət! Vay
Qardaşım bütün tapşırıqları yerinə yetirdi, lakin hələ də dağıntı və ya qayalıq yoxdur və o, son 2 balanın tezliklə gələcəyini görməkdən yorulub, xahiş edirəm, onları tezliklə buraxın, çünki uşaqlar vaxt anlayışını bilmir, ona görə də əsəbiləşir.
Kartik
özünü təkrarlamağa davam edir
Pawpatrol Xilasetmə...
Hətta pul kimi başqa bala da ala bilməzsən
Bu oyun çox çox və çox gözəldir. Mən bu oyunu sevirəm, çünki gözəldir. Mən cizgi filmini sevirəm. Çox çox çox gözəl.😇😇😙😙😙😙
Cox əla vəu. 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Oyun əladır, lakin missiyalar həmişə təkrarlanır və siz marşal Zuma Rockie və rubl kimi digər balaları satın almalısınız.
Vay, mən pəncə patrulunu xoşlayıram
Quraşdırma 10 saniyədir
Thiên đường nhà hàng Mô phỏng gzpx
Niyə bütün balaların kilidini aça bilmirəm ki, almağa pulum yoxdur, hamımız varlı deyilik
daha yaxşı
PAW Patrol Rescue World ง่ายๆ whlk
niks
Bu, o qədər də yaxşı deyil, zəhmət olmasa, mobil məlumatların tullantıları üçün quraşdırmayın
Oğlum pəncə patrulunu sevir və qiymət diapazonu bir konsol oyunu olsa da, o, bundan daha xoşbəxt ola bilməzdi ... "böyük iş yoxdur" yaxşı uşaqlar, siz oğlumu həqiqətən xoşbəxt etdiniz və mən bunu qiymətləndirirəm çox.
Bu yaxşı oyundur
PAW Patrol Rescue World Fritidsspill zqtx