Post by degewenalto on Mar 13, 2022 3:19:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GYEE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GYEE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ GYEE 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je ta igra, vendar jo je treba še izboljšati. Grafika je lahko boljša in bolj gladka. Vse buff ikone so skoraj enake, potrebujejo predelavo. Čas arene je prekratek. In korenjak potrebuje novo umetnost, ker ni čeden. Toda na splošno je zdaj v dobrem stanju.
Igra je Pay 2 Win. Če želite dobiti 6 ⭐, morate porabiti 100 pactstones. Potem lahko dobite po mesecih mletja ali plačate 340 $. Mesece je mogoče skrajšati s PvP-jem, vendar določite omejitve, koliko lahko dobite. Torej morate PREMAGATI kite, da dobite najboljše brezplačne stvari. Vidiš cikel? Bolj se osredotočajo na vaš odnos do gyees, a ker je pridobitev novega tako redka, se zdi, kot da zgodba ne obstaja. igra je standardna potezna rpg.
Pravkar sem prenesel posodobitev za to igro in se niti ne morem prijaviti v noben strežnik niti ne morem klikniti gumba za obvestilo. To je zelo slaba igra, še posebej, če imajo razvijalci tako velik zaplet. Če se bo to nadaljevalo, bo ta igra pokvarjena in ne bo preživela prihodnjih obrokov.
Všeč mi je grafika, vendar je skoraj nemogoče dobiti lik, ki ga želite. In to je zadušilo moj mobilni telefon. Potrebuje že 2,6 koncerta in še vedno potrebuje 1,8 koncerta za posodobitev. Torej moram izbrisati vse druge igre in izbrisati svojo fotografijo in video samo, da posodobim to? adijo.
Zaradi hrošča ne morem niti mimo ustvarjanja likov. 😑 POSODOBITEV: Začel sem delati in zdaj se igram. Zaenkrat mi je všeč zgodba in igranje, vendar so nekateri deli zamujali in bitka čez nekaj časa postaja težka, zlasti stvari v stolpu Arcana. Prav tako je težko dobiti žetone za priklic, celo dogodke je treba plačati, kar je nekako žalostno, če ste f2p igralec.
Prevod je tako slab, da ti govorijo, da delaš stvari, ki na koncu sploh niso stvar za početi. Lažni oglasi v klicnem sistemu. Ne morem razbrati zgodbe, ker je grozna angleščina. Dobesedno ne morete napadati, ker je opis sistema za napade šefov napačen. Grozni gostje z umetno inteligenco v oddaji rupor onemogočajo nekatere izzive, ker ne morete nadzorovati cilja gostov. PREVEČ TEŽAV.
Android GYEE je na voljo na APK4K Application Store ❤️. GYEE+ Namestila se bo z povprečno oceno 3,9.
GYEE Rollespill vyql
Igranje od prvega dne in igra boy oh boy je neverjetno hrošča in PVP je izjemno neuravnotežen. Razvijalci se bolj osredotočajo na nove funkcije kot na popravljanje stvari in uravnoteženje likov. Nekaj pričakovanega od kitajske razvite igre gacha. Nagrade SEA so drastično zmanjšane kot CN, ki se počuti, kot da igrajo favoriti. Dogodek ob obletnici je bil smeti kot valjanje za okvir? resno? Edina pot do premium valute je PVP in se zabavajte v soočenju z igralci kitov.
Bil sem razočaran nad kontrolami in strašno počasnim tempom v 5 minutah. Uredi: no to nisem rekel.. Imam več kot 100mb in imam relativno novo galaksijo. Nič od tega nima nobene zveze s strašno počasnim tempom vaše igre ali sistemom za nadzor smeti. Pojdite na katero koli drugo team building gacha in naredite nekaj zapiskov. Boj bi moral biti intuitiven, toda v vaši igri je edina odkupna stvar samodejni gumb.
Na splošno je to odlična igra gacha. Liki in modeli izgledajo zelo dobro, igranje pa je tudi zabavno. Tu in tam še vedno vidim nekaj napak pri prevodu, vendar so manjše. Zdi se, da traja nekaj časa, da se nekateri liki izglasijo v angleščini, vendar je to samo pri novejših likih in dejstvo, da si prizadevajo pridobiti angleške glasove, je dovolj super, čeprav bi užival v nekaterih podnapisih za tiste, ki še niso bili prevedeni, da vedo, kaj pravijo.
Zabavno, ko spoznaš, kaj počneš, običajno se posodobi ob torkih v redu - danes ena od redkih posodobitev v trgovini z aplikacijami, odstranitev, ponovna namestitev - isto sporočilo, igra se ne naloži ☹️
Sem nov v tej igri, vse kar lahko rečem je, da je to res dobra igra. Čeprav je stopnja v gacha nekoliko nizka in je morda sprememba v nekaterih VA dobra. Ampak ja, dobro je ❤️
Nisem hotel narediti te ocene, vendar je v vaše dobro. Po svojih najboljših močeh sem se posvetoval zaradi hrošča v moji osebni izkaznici in se vrnil brez pomoči. Zelo počasen odziv službe za stranke. Igra je imela res veliko potenciala, a preveč hrošča, da bi se nanjo lahko zanesli.
Nekako kul dizajni likov. Kljub trditvi, da gre za lgbt igro, se osredotoča na moškega protagonista, tako da ne moremo imeti lezbične protag, saj ne dajejo niti možnosti odkrito trans protag. Tudi zgodbe quests so nekako moteče za raziskovanje in zahtevajo, da v celoti opravite nalogo. In tudi če opravite le potrebne korake naloge, morate nalogo "pregledati", da zahtevate nagrade, kar vas prisili nazaj v dialog zgodbe o iskanju. Igra je nekako zmešnjava.
V zadnjem času je bil tako poln napak, hroščev in zamrznitev, da ga večinoma ni mogoče igrati. Nisem nagnjen k temu, da bi ničesar kupil s pravim denarjem, če ga bom izgubil v napaki. Počutim se, kot da igram beta.
Liki so bombe, toda stopnja gacha je več kot grozljiva. Ločiti se morajo med predmeti in znaki. Vse, kar dobim, so predmeti, ki jih pošiljajo vsiljeno pošto.
Ena boljših poteznih bojnih iger, a še vedno v grobem. Ključna prodajna točka igre so liki, večinoma geji (gyee?) po privlačnosti in razponu sposobnosti. Toda vsi moški, ženske in zveri so dobro zasnovani in bodo vključevali večino resnične porabe denarja. Za zmago ni plačila, igranje je zabavno in skupnost je odlična. Edina težava so vklop, odklepanja in izrazi so zapleteni in jih je težko krmariti; Pogosto se zalotim, da iščem odgovore po Redditu in gamewikiju.
Precej žalostno je, da imajo tako nadarjene umetnike in glasovne igralce, ki delajo za to igro in ne delajo svojih prizadevanj pravično. Nešteto hroščev in napak, nepošten sistem ujemanja, slabši prevod. Pomagal sem financirati nadaljnji razvoj te igre, vendar ne bom več, dokler ne bo postala spodobna igra, kar zadeva igranje.
Zdaj, ko lahko odprem igro, je pravzaprav zelo zabavna in edinstvena. Hočem reči, da odprt svet ni nekaj, kar vidite vsak dan. Edina težava je v tem, da je vedno pisalo, da spremenite strežnik, ker je strežnik prepočasen, vendar obstaja samo en strežnik. Razen tega je sam igranje res dobro
Zadnja posodobitev je dodala nove naloge, ki so zame težke, a najslabše je, da sem obtičal v bitki. Če poskusim prenehati, se bitka ponovno začne. Tudi igra je zdaj ogromna, igra je že nizka na mojem seznamu všečkov, takoj ko moram sprostiti prostor na telefonu, se ta igra izbriše.
Niti nisem mogel priti mimo začetnega zaslona avatarja. Morda bom poskusil znova v prihodnosti, vendar glede tega nisem preveč optimističen, saj ne vem, ali bodo sprejeli ukrepe za zagotovitev funkcionalne aplikacije za vse igralce. Imate dober koncept, lepo umetnost in dejansko gibanje likov. To je super, vendar ni pomembno, če igra ne deluje.
Grafika in animacije so lepe, igranje pa je povprečno. Pokvari se kot noro in večinoma med bitko. Težava ni bila odpravljena v zadnjih nekaj posodobitvah.
Oculus บันเทิง ifwx
Res sem želel, da mi je ta igra všeč, likovna umetnost je lepa, a napredovanje v igri je najpočasnejša in najbolj boleča od vseh iger, ki sem jih kdaj igral.nič me ne bi moglo vrniti v to igro na tej točki
Grafika in umetnost igre je neverjetnih 5 zvezdic, vendar je v igri veliko stvari, ki manjkajo. Najprej nekaj znakov. skins govorijo v kitajščini. Prav tako je velika vrzel pri iskanju na naslednjo stopnjo po 24. in 27. lvl. Skoraj ne morete je igrati, razen če počakate en dan ali plačate več energije. Prav tako ne morete kmetovati temnega toka, razen če plačate, ker je njihova energija/hrana draga. Obstaja tudi veliko valute za obdelavo novega igralca. Lepa igra, ampak to je to.
GYEE Jocuri de rol cyfx
Obožujem to igro, vendar včasih kupuje brez mojega vedenja in to ni kul.Ne vem, ali je napaka ali kaj podobnega, vendar včasih začnem igro in ugotovim, da so mi že plačali majhno bremenitev, preden sploh kaj kupim, in ne bom prejel nagrad in nakup bo še vedno na voljo v igri za ta dan, čeprav na bančnem izpisku piše, da sem nekaj že kupil. To so samo dolarji, ampak vsak peni šteje. Prosim popravite, da bom lahko v celoti užival v igri.
Igra je zelo dobra, vendar imam veliko težav z igranjem zaradi nenehnega sesutja. Tudi moj telefon je omenil nekaj o napaki, ki je lahko vir težave
Všeč mi je ta igra, vendar je res težko dobiti naše želene like, predlagam, da dodate brezplačen bonus ali bonus za novince/novega igralca. Danes toliko iger daje najboljše za nove igralce, kot so kupon za tisoče valut, vrhunski in ultra redki liki, brezplačne igre gacha itd. Verjamem, da če ste bolj prijazni do f2p, boste bolj priljubljeni in ljudje se ne bodo nehali igrati. Predlagam tudi, da naredite manj barastih znakov, ker so nekatere mišice znakov res prevelike ali preveč in je to čudno.
Ko poskušam vstopiti v igro. Piše, da se povezava s strežnikom ni uspela in mi pove, naj preverim obvestilo. In tudi to ne bo delovalo! Poleg tega je moj internet dober! Mislim, da lahko to popraviš 😥
Ta igra vas želi goljufati z vašim denarjem. Kupil sem premium kožni izdelek, vendar se nisem takoj odklenil, ker sem hotel počakati. Nato je prišla posodobitev in zaklenila preobleko za drug dogodek brez opozorila. Ko sem prosil, da mi vrnejo denar za moj zdaj neuporaben predmet ali pa mi dokončno dodelijo kožo, so zavrnili zaradi zloma igre. To je preko kože brez stat bonusa, medtem ko izdajajo nove OP enote in celo izboljšujejo že OP enote (ob gledanju te Lune)! NI MOGOČE ZAUPATI!!
Igra je počasna, ne morem nadaljevati skozi zgodbo, ker nisem na dovolj visoki ravni in moraš priklicati določeno količino krat, preden dobiš lika
Zelo dobra igra in v njej sem zelo užival, zgodba ima odlične LGBT teme, interaktivno igranje in zelo seksi like.Moja edina pritožba zaradi petih zvezdic je, da se zdijo mikrotransakcije precenjene. Za zagotovitev lika, ki ga želite, potrebujete 70 ali 100 paktnih kamnov, ki stanejo blizu 800 $, kar je zame smešno. Po mojem mnenju bi moralo 10 kamnov pakta stati približno 10-15 $ in to bi se zdelo pošteno. Obožujem to igro in želim si, da bi jo lahko bolj finančno podprl
GYEE Hry na hrdiny vbop
Igrajte Tokyo After School Summoners, če želite svojega moža popraviti, ne da bi čutili, da vas preganjajo predlogi porabe iger po smešnih cenah. Če si f2p, potem vso srečo. Zbrati morate veliko kamnov pakta za zajamčeno žrebanje želene enote in edini način je, da kmetujete mesece ali porabite denar. Ux/ui in splošno igranje igre je moteno ali res nerodno, prehodi pa niso gladki, da bi upravičili ceno, ki jo zahteva. Umetnost je pa super
Vsekakor je dobra igra, liki so odlični in zelo mi je všeč, da je umetnik lika naveden skupaj z glasovnim igralcem. Moja glavna pritožba je, da je bilo dvigovanje nivojev tako, kot da bi udaril v opečno steno, ko bi presegel 10. nivo. To in trenutno sem obtičal pod zemljevidom.
Ta igra mi je všeč, vendar je veliko napak. Zamrzne takoj po dotiku gumba za boj, ne morem odpreti paketov zalog, ker se le pokvarijo, dnevne naloge ga ne registrirajo, ko dokončam nalogo & se morate večkrat dotakniti nekaterih stvari, da igra začne reagirati. Igra vsekakor potrebuje še veliko dela.
GYEE Roolipelit byro
Naložite GYEE APK 1.13.0 Android za svobodne
Urejeno s 4 zvezdice na 2 zaradi napak in brezvestnega vedenja. Podpora le redko posluša poročila o napakah in pogosto reče, da ni težav. "Nakupi v igri" so ena stvar, zdaj pa so uvedli nakupni sistem za nakup "kovčkov" za dekoracijo, ki dajejo naključne predmete in posledično plačajo pravi denar za podvojene predmete. To je kot kolo rulete ali igralni avtomat v igri, da bi dobili, kar želite, za pravi denar. To je korak predaleč Kiwi. Odstranite te transakcije »plačajte za priložnost za pridobitev«!